Beslutsångest

Nu ska jag visa hur det ligger till med köksrenoveringen för tillfället. Vi, eller min kära sambo rättare sagt, har åter igen fastnat i beslutsångestträsket. Helt otroligt! Vi tog upp en öppning mellan kök och vardagsrum. Sedan tyckte vi båda att det var schysst med en större öppning och vill egentligen öppna upp ännu mer - men då på bekostnad av att vi inte kan ha ett dubbel kyl- och frysskåp... Klarar man sig på ett stort 2m skåp kyl/frys i ett hus? Fullstor frys har vi ju även i källaren, men det är kylförvaringen vi funderar på. Denna vecka har det tillbringast 2 timmar på Eon och försökt klura ut saken... Vi har ännu inte kommit fram till någon lösning.
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måste avsluta med att första snön har lagt sig på altanen!
 
 

Rivstart på nytt

Varit lite glest med inlägg.

Och det har inte hänt allt för mycket i huset. Jag har påtat med tvättstugan som genomgått en förvandling från 70-tals gula väggar till mer lugnt vitmålat intryck. Jobbar med sista finshen innan bild. Ny tvättmaskin, bänk, skåp och ny färg på skåpluckorna.. sen så!
 
I helgen har jag och pappa fällt päronträdet som hängde över garagetaket.
Resultat:
 
 

Före

 
 
Efter
Jag kan tycka att det var fint med höstfärgerna på trädet innan. Nackdelen var dock fullt med löv i stuprännan, mossa på taket, och fukt som aldrig torkade upp pga. skuggan från trädet.
 

Vi har idag startat med vårt största projekt - köket. 

Så nu ska jag försöka vara lite flitigare med inlägg i vår byggyra.
 
 
 
 
Idag har vi tagit ner överskåpen. Betydligt ljusare blev det redan. Måste även få tillägga att känslan att drämma en kofot allt vad man har i en vägg är obeskrivbar. Undrar varför?
 

RSS 2.0