Fantasi

Jag drömmer mig bort. Snart snart snart står vi i ett färdigt kök och lagar mat... Snart!
 
Bild: HTH
 
Dessa luckor ska vi ha. Utan överskåp. Jag har höga förväntningar.

Ska det rivas så ska det rivas

Jag vet att uppdateringen är allt annat än bra. Kanske beror det på att jag vill bespara alla utomstående det totala kaos som vi lever i nu. Men ni ska få se bilder. Köket är utrivet, och med utrivet så menar jag ALLT! Nu lever vi med kutterspån, golvreglar och hämtmat. Detta ska det bli ändring på i helgen. På med golvspån och fixa en trapp står på schemat.
 
Läget för tillfället:
 







Öppning

Nu är det öppet och fint i köket - efter att en vägg har öppnats upp. Beslutsångesten har landat i ett bestämmande. Äntligen! Svårare beslutsångest än vad PJ har kan jag nog inte tänka mig. Det får bli ett kyl/frysskåp istället för en dubbel kyl- och frys. Om vi gör så kan vi ha ganska öppet mellan kök och vardagsrum. Så nu är det bara att vänta på hjälpen från rörmokare nästa vecka och sedan kan vi fortsätta med köksbygget.
 





Undra vad arga snickarn skulle säga om denna lösning?



Snickrar kökslådor
 

Inredningslängtan

Två dagars höstlov var verkligen på sin plats. Målat målat och målat har stått på schemat. Snart är jag också klar med mitt egna projekt i tvättstugan. Ni får se bilder när det är klart. Vi ska köpa vitvarorna till båda kök och tvättstuga idag.
 
Börjar så smått längta efter att få köpa inredningsprylar. Nu är det bara reglar, gipsskivor, målarfärg, skruv och annt nödvändigt men tråkigt som inhandlas.
 
Men jag har tjuvstartat lite med dessa två prylar:
 
 
 
Ljusstake från Vålamagasinet i Uppsala.
 
 
Bord i teak, fynd från blocket. Nu har vi två likadana som ska bli sängbord.
 
 
 

RSS 2.0