Ingenting

Att man kan känna så mycket...

Jag är tillbaka...

Jag är tillbaka på Näslund och med det är även det regniga vädret vid skoljoggen åter tillbaka. Inte på 10 år har det regnat när Skoljoggen har arrangerats. Men när jag gick på Näslund, för 12 år sedan, då regnade det minsann.
 
Så 3 vändor har jag sprungit i Kvarnskogen för att hitta en bra bana, snitsla och klockan 7 imorse blev det en sista sväng för att se att snitslarna satt kvar. Dyngsurt!
 
Men det blev en skoljogg. Den första som jag arrangerat. Jag tror att dagens höjdpunkt var uppvärmningen i den regniga Kvarnskogen till "high way to hell" sprakandes från bilstereon. Man tagar vad man haver.
 
 

Tre veckor senare

Jag som skulle ta upp bloggen... Så aktiv jag varit!
 
Sliter på krafterna att jobba 50% på två olika jobb. Känns lite som att jag är överallt och ingenstans. Lite som att veckopendla mellan båda föräldrarna. När man är hos den enda tycker man att det är jättebra, men man undrar hur den andre har det... Och tvärtom en vecka senare.
 
Jag har faktiskt haft ett litet desperat hobbyprojkekt på egen hand vad gäller renoveringen. Så den hysteriskt sjuttiotalsgula tvättstugan har fått sig ett lyft. Helt på egen hand är det gjort, så jag är nöjd eftersom det är det första rum jag renoverat. Lite målning är det dock kvar innan det är helt klart, bland annat tak och skåluckor. Sedan inköp av ny tvättmaskin och torktumlare och helt plötsligt en ny tvättstuga!
 











 

RSS 2.0