Ovisst

Sitter här och drogar igen. Ja kaffe alltså. Ska snart till jobbet. Är ganska trött på det där nu, vill bara flytta. eller vill jag det? fan, har sådan jäkla panik. Har inget jobb, inga pengar, ingenting. Jo en massa kärlek - självklart. Jag överlever, men det känns ganska ovisst om hur allting ska bli.

Om jag ändå kunde få ett jobb. Har sökt hundratusentals känns det som.

Igår var jag och Markus på Harry Potter :) haha! Jag bestämde filmen. Men jag blev lite beskviken. Den var inte så himla bra, måste läsa boken igen. den blir nog lite bättre då.

Nu är det typ 22 dagar kvar tills jag och älsklingen blir sambos på riktigt. Spännande, mysigt och alldeles, alldeles underbart.. <3

Jobbet kallar..

En dag med innehåll

Idag har systeryster Bellabus fixat grillat och femkamp för familjen och moster med kusinerna. Det har varit grymt roligt. Men jag var sämst på att kasta stövel, men desto bättre på att skjuta luftpistol. Undra vilket som är viktigast!?! Stövel - pistol - stövel - pistol, nja pistolen vinner nog.. Men KNAPPT!

Jag och älsklingen var i Tuna Park idag. Kollade in lite kläder, köpte dock inget. Men det blev en svartvit badrumsmatta och några korgar. Sjukt roligt att köpa inredningssaker. Vill bara ner till Linköping. Till VÅR lägenhet och pyssla. Du och jag, jag och du. Underbart - lycka - kärlek.

Imorgon blir det syskondag + Calle. Vi ska till arosfortet och härja. skojskoj! Är ju ledig så måste ju passa på att göra något med mina små änglar som betyder allt för mig.

Tänk om dessa djävular till tankar bara kunde ta ledigt en dag, en timme, en minut.. Varför?



image29

Jag älskar, älskar, älskar dig <3

Kryssning

Sitter här och droger - ja kaffe alltså. Det är min drog det.

Om ett tag ska jag och mamma sätta oss på bussen till färjan. Yes! Det blir Viking Line kryssning med morsan ikväll. Så härligt. Vi ska bärsa och dansa styrdans som morsan sa. :)
Ska bli grymt roligt att åka iväg med moder mi.

Kanske lite bra med vila också. spelade volleyboll igår. det gick ganska bra, men gjorde illa mig i axeln på slutet. Gjorde ont som fan och jag har fortfarande ont i vissa rörelser och det är stelt. Men, nu vet jag ju att allt är som det ska. alltså, jag har inte varit skadad på ett tag så började nästan fundera på om nått var fel. Nu kan jag äntligen andas ut och sluta fundera- ALLT är som det ska.

Imorse när jag kom hem från Markus tittade jag in i syrrornas rum och hittade en liten fillur. Nämligen syster Mikaela. Hon har varit i Kroatien i två veckor, men kom hem inatt. åååå, vad jag och Bella har saknat henne. Men, hon var så brun, och jag är sååå vit. Men, det är skönt att hon är hemma. Nu är Olssontrion hel och på plats igen <3


image28

Ingen bra dag

Mörker
när ska det bli ljust?
känns som att jag står på botten av en brunn.
Det är så djupt att man inte ser hålet där ljuset försöker tränga sig ner.
Jag skriker, klättrar, försöker, bryter alla mina naglar
det går inte.
Jag kommer inte upp.
när jag försöker en lite bit händer alltid samma sak
- jag ramlar ner igen.

Till botten. Där det är mörkt.



(idag är ingen bra dag, inte igår heller, imorgon kanske det är bättre)

Anställningsintervju

det var som om någon från ovan hörde mina böner och önskningar. samma dag som jag skrev förra bloggen ringde en rekryterare från Telenor och bad mig att komma på anställningsintervju. Så nu bär det av mot huvudstaden. Vet inte riktigt än vad jobbet innebär, men det känns som en bra erfarenhet och gå på någon anställningsintervju.

Antingen går det vägen - eller så gör det inte det.. det är inte så mycket däremellan.

Ikväll kanske jag och älsklingen ska spela lite tennis. Jag är ledig i tre dagar till. Skönt.

wish me luck!

Jag hankar mig fram

Vad är det för sommar?
Ingen sol, inget bad, inga sena kvällar...
Bara en massa jobb.

men jag får ju pengar i alla fall. Så jag får slussa vidare. Fick lönespecifikation från Juni. Lyckligtvis hade de dragit mindre skatt eftersom jag inte tjänat så mycket.. Tackar tackar! jag behöver alla pengar jag kan få. Det kostar ju massor att flytta hemifrån. Men det blir nog bra - kanske.
Är ledig idag, så har ägnat förmiddagen åt att söka jobb. Jag ber, hoppas och önskar att någon arbetsgivare ska ringa just mig och anställa just mig.

I värsta fall så får jag bli min egen arbetsgivare i höst. Då anställer jag mig själv som gedigen panterska.
Japp, man kanske kan klara hyran om man jobbar 10h om dygnet med att leta pantburkar och sedan panta.
Vem vet?!

Nu ska jag snart till gymmet.
Har gått lite trögt ett tag.
Men nu har jag fin träningsvärk från igår.
Back on track..


Markus, vet du hur mycket du betyder för mig? Efter vårt samtal igår insåg jag ännu en gång vilken underbar person du är. fast jag är sådär, helt nere - apatisk nästan - så finns du där. Du får mig att må bra. Det kan bara en riktig vän och en riktig livskambrat lyckas med. Utan dig vore jag ingenting. Det är du och jag föralltid.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta
Du är mitt liv.

image27




Jag kan inte säga att det är lättare nu
saknad gör ont, det gör så ont

RSS 2.0