Tomhet

Bara några dagar kvar tills fredag, sen är det hemfärd. Längtar så att jag håller på att bli tokig. Snart ska jag rulla ner till jobbet och jobba till stängnig. Segt! men ska väl inte gnälla, var ledig igår och är ledig imorgon. Innan mitt mördarpass på fredag. (6.00-19.15)

Läste ut sista Harry Potter boken igår. Jag höll på att dö. Trodde att den dödsbenägna Rowling verkligen skulle göra slut på Harry. Men oanade vändningar kom :) Nu känns det mer som ett tomrum innuti en. Harryböckerna är lixom slut nu, borta, tomt.. Ush, det smärtar inom mig.
(Nej, jag börjar inte bli som Mickis, hon är VERKLIGEN HarryPotter-Nörd)

Ska hitta på något nyttigt att göra innan jobbet.

Snuskhummrar

Åååh, vad jag längtar hem. Men snart snart snart är det dags för hemfärd till Hallsta. Bara en slitsam arbetsvecka kvar sen så sitter jag på tåget hem. Vad jag har saknat Hallsta och min familj. Dte är ju flera månader sedan jag var hemma (!)
Längtar så otroligt, hoppas verkligen att denna vecka går fort. Segt att man avslutar fredagen med ett 13h arbetspass.

har varit ledig hela helgen i alla fall. Vilket resulterade i att jag gjorde allt som jag annars inte hinner. Typ, läsa Harry Potter 7, dricka sjukt mycket te och städa, tvätta.. och allt sånt ointressant. Igår handlade jag lite julklappar också. Det var mysigt och det gick riktigt bra. Bara några små klappar kvar nu.. Ska slå in dem nu tänkte jag, eftersom Markus är i skolan och pluggar..

Träning blir det inte mycket av eftersom jag är förkyld. Inte konstigt med tanke på att människor är förjäkla äckliga. Sitter i kassan flera timmar om dagen och det är allt för många kunder som hostar, nyser och snyter sig rakt ut. Där sitter man bakom sin kassaapparat och bara ser hur virusbacillerna anfaller en. Så skulle vilja att alla människor i alla fall försöker hålla sina baciller för sig själva. Håll för mun med armvecket när du nyser! Så svårt kan det inte vara.

Nu ska jag läsa..


Världen är för orättvis.
Kämpa på, som du alltid brukar göra, du får inte lämna oss nu.
Jag älskar dig.

Kortslutning

Det är fruktansvärt vad utstängd från omvärlden man blir när internet vägrar fungera. Nästan lite skrämmande vad man är beroende av det. Bara det att man inte kan föra över pengar till sitt bankkonto innan man ska storhandla. Internet har tagit över mänskligheten - so it is ...

Nog om det. I lördags var det Winnerbäck för fulla muggar. Kom en massa människor från hem ljuva Hallsta hit och hälsade på. Jag och Markus bjöd på en smakfull tacopaj innan konserten :)
Winnerbäck var GRYM! Jag har inte varit på en bättre konsert. Helt sjukt bra live.. Jag blev så rörd vissa stunder att tårarna var på god väg. Markus kände likadant den lilla gullegrisen. Bäst var nog "du kalla fria nord" (om den heter så), "Kom ihåg mig" och "Hugger i sten". De var bara något speciellt över dessa låtar.. Sen körde han ju självklart (för publiken) "Kom änglar" vilket var helt sjukt. Hela publiken sjöng med.. Eftersom det var sista spelningen och det var i Linköping så körde Lasse två extralåtar som han inte gjort på någon annan spelning. Det var skönt när det kom så spontant... Nej, men slutsnackat. Kvällen var grym. Det enda som fattades var Karin. Hade sett fram emot att träffa dig. Men saker händer. Vi får gå på Lasses nästa spelning, eller hur? :)

En sak till. Det var kul som fan att träffa er alla från Hallsta! Tack för en supertrevlig kväll!

Snart jul - snart hem till min familj. Jag saknar er. <3

image40

image41

Ständigt mörker

Jag är så trött så trött. Orkar knappt vara vaken. Mosar i mig tonvis med frukt och vitaminkickar, men icke hjälper det!
Ge mig ljus för i helvete. Man kommer ju gå under i detta ständiga mörker.

Helgen var mys i massor. Markus och jag bakade lussebullar och gjorde våra pepparkakor lite roligare med glasyr.
men helgen är slut och jobbet är typ mitt liv hela veckan. Ikväll ska jag i alla fall ansvara för städningen och stängningen. Mycket roligare än att bara sitta i kassan!

Snart jul, vilket betyder hem till kära hallsta och hem till min kära familj. <3

image39

Det är faktiskt bra grymt att man har varit där uppe


RSS 2.0