Jag är fast!

Fasiken vad trött jag har varit i veckan. Alla nya intryck på praktiken tär på en. Men det är förbannat roligt. Jag skiter i att skaffa ungar och adopterar en pensionär istället. Jag älskar dem! Varje dag är fylld med skratt eftersom de är så förbaskat roliga. Som ni förstår så STORMTRIVS jag på praktiken.

Tyvärr har tröttheten inneburit att träningen har blivit bortprioriterad denna vecka (ush, det händer aldrig mig).
Som tur är så är vi lediga idag så då var jag på gymmet och pumpade. Skulle köra rygg/tricpes, men det gick så jäklans bra och hade sånt bra ös så jag körde lite biceps och axlar också.
Så nu är jag darrig darrig darrig i kroppen. Men det är så underbart! Gymmandet är min religion. Känner mig aldrig så mentalt avslappnad som efter ett sjukt tungt och hårt gympass. Det skadar inte att jag börjar öka ganska hyffast mycket med vikterna också...  Nästa vecka startar 2 veckor supertungt..

Ska köra igång med konditionsträningen rätt ordentligt också har jag tänkt. Så det blir att åka ner på stan idag och införskaffa ett par nya asics.

Så var det! Dags att laga lunch.
Ska beställa lite protein och grejer från gymgrossisten ikväll också. Det sinar snabbt i "protein-hyllan" här hemma.



Det tar minst 60 år att lära sig!

Hittade en tänkvärd och (hemskt nog) ofta sann text om hur kvinnor ser sig själva när de står framför en spegel:

3 år - Ser hon på sig själv och ser en prinsessa

8 år - Ser hon på sig själv och ser Askungen eller Snövit

15 år - Ser hon på sig själv och ser hon en snygging. Om hon inte har PMS för då ser hon sig som fet/ful/finnig och vägrar att gå till skolan.

20 år - Ser hon på sig själv som "för fet/för smal, för kort/för lång, för rakt/lockigt hår". Men beslutar sig för att gå till skolan eller jobbet ändå.

30 år - Ser hon på sog skälv som "för fet/för smal, för kort/för lång, för rakt/lockigt hår". Men beslutar sig för att hon inte har tid att fixa till sig och går till jobbet ändå.

40 år - Ser hon på sig själv som "för fet/för smal, för kort/för lång, för rakt/lockigt hår". Men säger "Jag är ändå hel och ren", och går ändå.

50 år - Ser hon på sig själv som "JAG ÄR" och går vart hon vill

60 år - Ser hon på sig själv och påminner sig själv om alla människor som inte kan se sig själva längre i spegeln. Går sedan ut och erövrar världen.

70 år - Ser på sig själv och ser visdom, skratt och kunskap. Går sedan ut och njuter av livet.

80 år - Tittar inte i spegeln och bryr sig inte heller. Hon tar bara på sig en lila hatt och går ut för att ha roligt och skratta åt världen.


Söndag

Efter mycket om och men så hittade jag tillslut en vetenskaplig artikel som gick att använda till BK-rapporten. Men fasiken vad komplicerat allt ska vara. Nu ska jag bara hitta TRE (!!!) artiklar till som ska användas till äldrerapporten. (och alla ska vara på engelska) irriterande...

Nog om det. Idag blir det en powerwalk i snön. Det har faktiskt kommit lite snö till Linköping. Mer än normalt. Fast nu längtar jag efter vår. Känns som att mitt psyke skulle må väldans mycket bättre av lite sol och fågelkvitter. Söndagen kommer annars att gå i just söndagens tecken, vilket innebär plugg, tvättning, städning och strukturering av livet.

Imorgon börjar praktiken. Så det blir pendling till Norrköping i två veckors tid. Det kommer nog bli fint! Ska bli kul att få komma ut i "verkligheten" även om det känns ganska läskigt. Vad kan jag egentligen?

Nej nu är det dags att ta tag i denna dag
Datorn har ont om ledigt diskutrymme också.
Så det bör åtgärdas nu.
Stackars lilla datorn har blivit fet

Ikväll blir det ben-pass på gymmet. Jag gillar inte att köra ben. Men det är ett måste!


BK bra för själen - jo hej du!

Basal kroppskännedom kan springa och gömma sig... Jag blir så jävla förbannad.
Visst, ligga på golvet i 20 minuter och slappna av, bli medveten om sin andning och sig själv är säkerligen väldigt bra.
MEN om man sedan ska skriva en rapport om skiten där man ska ha vetenskapliga artiklar på engelska så faller alltihop. Fyfan. Det går ju förfan inte hålla sig lugn och sansad och känna harmoni om man måste brottas med varenda helvetes jävla fitt-ord som står på utrikiska.. (ja jag är arg, förbannat arg)
 
Fattar inte varför det är krav på att artiklar ska vara på engelska. Precis som att alla som skriver på engelska är så jävla mycket bättre. Idioter säger jag. Jävla skituniversitet.

Nej BK kommer inte att ge mig ett piss av harmoni eftersom jag måste vara arg, upprörd och förbannad över att skiten ska göras på engelska. Hurfan ska jag bli medveten om mitt "inre" när jag känner mig som en jävla idiot som inte fattar någonting.

BK kommer ge mig hjärtinfarkt...

Kan inte någonting få vara lite lätt någongång?
Jag ger upp...

FYFAN!!!
helvetes-jävla-ap-piss





Sen kan vi ta och byta regering också
börjar bli jävligt trött på den vi har


det måste väl ändå vända snart

Fortfarande seg..
Känns som att jag åker berg och dalbana under dygnets lopp. Först är det uppuppupp sen går det nernerner..
(varför kommer dalarna oftare - och varför är de så djupa?)

Nog om mitt..

På måndag är det dags för första praktiken. Jag ska vara i Norrköping.
Det blir nog väldigt intressant.

Det enda som går bra just nu är gymmet. Det är det enda stället där inte tankarna tar över och får mig att driva iväg någon helt annanstans.

Jag har tänkt nu...
Jag kanske ska ta tag i mina tankar..
jag kanske ska dela med mig av dem till någon som kan hjälpa mig...
kanske..




Bunden till händerna
Bunden till fötterna
Slängd till hajarna
Bly i tärningarna
Du kan inte vinna
Som löv i november så måste du falla

Ge mig tid att läka

Helgen har gått alldeles för fort. Skulle behöva en månads ledighet för att komma ikapp. Känner mig helt och hållet vilsen. Känns som att jag inte fattar alls vad jag gör i skolan. Här hemma gör Markus allting medan jag stressar runt och hinner INGENTING. Nej jag har sett bättre tider.

I torsdags var det farfars begravning. Kändes inte så jobbigt just då, det var faktiskt väldigt fint. Men nu i efterhand... Begravningen fick mig att tänka mer på farmor. Jag saknar henne så enormt mycket. Lilla farmor - en enorm förebild och hjälte.

Just nu känns det som att jag skulle behöva en paus och bara ägna tiden till att reparera mig själv. Jag vet inte hur länge jag håller ihop annars. Går med en klump av gråt i halsen hela tiden, och minsta lilla motgång får mig att brista i gråt. Jag är skrämmande labil just nu..




Älskade älskade lilla farmor


Tid faller hårt
Skär djupa sår
Allt mjukt kläms åt
Tid faller hårt

Hårt faller tid
slipar själ och liv
Döden står bredvid
Hårt faller tid


Insikten kommer i efterhand

Nyss vaknat. Har varit riktigt seg flera mornar i rad nu. Kanske lika bra att ligga kvar under täcket och invänta bättre tider. Hjälpte pappa att rensa i farmor och farfars hus i söndags. Tyckte inte att det var så jobbigt då - men nu. Det känns som att jag kom till insikt om att det där huset som alltid har varit farmor och farfars inte längre kommer att tillhöra oss. Jag vill ha dem tillbaka. Jag vill...

Igår var det en dålig dag. Jag var trött, arg och ledsen. Jag är evigt tacksam för att gymmet finns. Det är det enda som kan få mig på bättre humör. Igår var det bröst/biceps. Idag blir det rygg/triceps.

Nu kommer min grupp som ska träna vattengympa! :)
Så dags för gympamoves!

"välkommen till nattbussen" (platsen där människor blir som apor i bur)

Gårdagen var hur kul som helst. Firade syrrorna som blev 18!
Billigt blev det också. Vi åkte in tidigt på krogen, vilket betyder gratis inträde.
som princip så köper jag aldrig ngt på krogen (det är svinigt dyrt och onödigt).
Även fast vi var där tidigt så var det faktiskt drag hela kvällen.
Jag hade superkul, och syrrorna hade superkul. Så kvällen var lyckad.

Men jag måste påpeka att det är stor skillnad på att gå ut i Västerås jämfört med studentkrogarna i Linköping. Det är fan så mycket bättre stämning i Linkan. Kanske har man blivit lite bortskämd med att alla är så trevliga mot alla. Så alla hallstabor - kom ner till linkan och följ med ut på Flamman!

Nattbussen hem var HEMSK! Jag skäms över mänskligheten. Tur att trion Olssons kan behärska sig.
Aldrig mer nattbuss.
Stackars chaufför...

Nu blir det vita helger i en tid framöver. Träningen ska prioriteras ännu högre. Även om den har prioriterats bra nu, men förstörts lite på helgerna. En vecka kvar på gymmet med 12*3rep, sen går vi på den riktigt tunga perioden på 4 veckor.
Svidande underbart!

Dags för att ge sig ut på min kära gamla löprunda i Hallsta.
Längesedan jag sprang den. Vi var ju som ett när jag bodde här.
Vareviga morgon kämpade jag den rundan igenom..
Så dags igen.




Det är inte alltid lätt

Snart dags att sätta sig på tåget hem till Hallsta.
Imorgon blir syrrorna 18.. :) häftigt!

Markus visade mig nyss detta klipp.
Det är så underbart, och läskigt.
En lite kille som är snurrig efter tandläkarbesöket..

"Is this gonna be forever"




När vi ändå är inne på tandläkare och tänder...
Markus sa häromdagen när vi stod och borstade tänderna:

"Mitt mål i livet är att tjäna så mycket pengar
att jag har råd att fylla hela koppen med listerin
"

(hur kul som helst, eftersom vi fattiga studenter max fyller halva koppen med listerin)

Reparation pågår

Har försökt att repa mig lite de senaste dagarna.
Det går upp och ner.
Tillbringat mycket tid på gymmet, vilket får mig att enbart fokusera på att lyfta tungt som fan och få det att svida så mycket som möjligt i musklerna. Det har gått bra. Jag känner mig stark fysiskt, men väldigt svag psykiskt.
Tänk om det fysiska kunde ta överhanden, då skulle jag snart vara oövervinnlig. Men nu är det ju så att det allt för ofta (om inte alltid) är den psykiska sidan som styr hela livet. Lite dumt är det allt..

Ska snart iväg och ha BK lektion (basal kroppskännedom). Nej det är inte kul. Orkar inte ligga på ett golv eller sitta på en stol och bara känna efter hur jag känner mig innuti. Känns inte som att jag vill känna efter just nu.

Syrrorna blir 18 på fredag. Helt otroligt. Snart är dem ikapp mig..
Så krogen på fredag. Sen ska jag nog vara utan alkohol i minst en månad. Det är INTE nyttigt att vara student.



Jag älskar er över allt annat

RSS 2.0