En rastlös själ

Jag är ensam. Markus har åkt hem till Hallsta och ska vara där i en vecka. EN JÄVLA VECKA! Varför följde jag inte med hem? Jag kan ju jobba sen, någon annan gång.. eller nått..

Vad ska man göra nu?
Utan Markus är jag inte så mycket. Jävlar i havet vad ensam och ynklig jag blir utan honom.

Nej vet inte alls vad jag ska göra. Har sjuk träningsvärk från igår. Sprang 8km på morgonen sen åkte jag till gymmet och körde ett nytt program på triceps/Bröst. Imorse var jag ute och gick en timme i regnet. Vid lunch blev det gym. Biceps/Rygg. Körde marklyft idag. Har faktiskt aldrig vågat köra det förut eftersom jag inte har kunnat den rätta tekniken och vill inte paja ryggen. Men idag så hjälpte markus mig. Sjukt bra övning inser jag nu. Synd att jag har missat den så här lång tid. Ja hursomhelst, man kan ju tycka att jag har tränat klart för idag. Men vafan. När jag är såhär rastlös - vad ska jag göra?

Ta min ipod och ge mig ut på en låååångpromenad i kvällssolen.
Japp. Bara att snöra på sig jogginskorna igen.



Terapi?!

Sjuk i huvudet

Hemma i Linköping efter två veckors boeende i en resväska.. Ena veckan hemma i Hallsta och den andra veckan på Gotland med mamma, syrrorna och Markus.  Det blev en riktigt trevlig vecka. Terapi vid havet och solnedgången, goda middagar inne i Visby och en massa hoppande på studsmatta. Haha, om jag inte bodde i lägenhet skulle jag köpa en studsmatta direkt. Fyfan vad kul det är. Men gotlandsveckans bästa var ändå lummelundagrottorna. Riktigt häftigt. Gillar sådant som naturen har skapat utan mänsklig påverkan. Synd bara att naturens skapelser förstörs och försvinner alldeles för fort.

Annars har jag mest jobbat. Har väldiga problem med min nacke för tillfället. Har haft fruktansvärd huvudvärk varje dag nu. Och just i skrivandets stund började jag blöda näsblod - vilket jag gör lite var och varannan dag nu.. Det är väl hjärnblödning eller nån tumör eller nått sånt skit.

Nej, nu är dag dags för middag. Dinkelpaj med chevreost och grönsaker står på menyn idag.


Älskar dig markus <3

Studentdag och punktering

Dags för studenten idag.. 89ornas alltså - och Jojos..
Fasiken - jag är avundsjuk.

Igår var jag med Mickis till skolavslutningen, som moraliskt stöd. Nejdå, ville träffa mina gamla lärare. De är dem bästa och jag tror inte att jag är den enda som har svårt att släppa taget..

En rolig grej. Jag berättade för Martin att jag kanske skulle ha fått biljetter till EM (och åkt med Markus), men han menade på att "det inte var meningen att jag skulle följa med"... Då sa jag: nej för om jag hade följt med hade bussen troligtvis fått punktering. Inte mer med det.. kanske, om det inte var för att det tre timmar senare kommer ett sms från Markus att de står still på autobahn på grund av, ja just det, punktering!!
Bakdäcket hade smällt. Pratade med markus i morse också, då stod de still i Göteborg p.g.a. ett smällt framdäck. men denna gång var det nära att bussen körde av vägen. och nu har de inget reservdäck kvar.. Bra jobbat!
Nu vill jag ha hem min markus så att jag vet vart jag har honom..

Nej, dags att svira om för studentskiva. Ikväll blir det Qwarn!



Ett år sedan

Hem igen

Äntligen dags att åka hem till Hallsta..
Har klippt mig idag, så nu är jag fin i håret också :)

Tyvärr missar ju Bella och jag fotbollsmatchen ikväll. Tur att det finns radio. Jävlar i havet vad arg jag blir om det är dålig täckning på tåget..

nej, Hallsta - here I come !

Heldag på stan

Bellabus är hos mig just nu.. vilket är bra, för annars skulle jag vara själv.. Markus åkte till Österrike imorse. Den jävlen ska kolla på sveriges EM-match mot grekland. En match som jag inte ens ska se. Skicklig som man är så bokade man tågbiljetter hem just den dagen och just den tiden. (inte konstigt att biljetterna var så billiga)

Så, idag har jag och Bella gjort stan i Linkan. Shoppat som bara den. Själv så köpte jag en klänning, tre par shorts och ansiktscreme.. På måndag måste jag ha tag i en bikini..

Imorgon ska vi göra iordning en kycklingsallad, åka ner till ån och hitta något mysigt ställe att picnicka på :)

Ska kolla på Portugal - Turkiet nu.. sen ska jag vattna tomatplantan som snart ska ha tomat-bebisar.. Två små gröna tomater har redan pluppat fram.. Det är verkligen så - riktig kärlek är det viktigaste - och det har plantan verkligen fått av mig och Markus..  Ja, vi blir nog ett par riktigt bra föräldrar - så småningom.. haha!

Nu ska jag berätta en hemlis. Markus är ju påväg till Östterrike, så jag passade på att sno hans bärbara dator.. haha! Det man inte vet mår man inte dåligt av..

Löneprocent - hej kom och hjälp mig!

Jävlar i havet vad det är varmt ute nu.. Och varmt på jobbet. För att inte tala om hur stressigt det är på jobbet just nu. Känns som att man inte orkar med det där längre. Ändå har inte jag det största ansvaret, men det är sjukt stressigt ändå.. Jag säger bara att de där "cheferna" som bestämmer löneprocenten är varmt välkommna att jobba en måndagkväll med den personalstyrkan de anser att vi ska klara oss på.. Välkommna, ni får med glädje ta mina tider..
(och om ni är riktigt snälla bjuder jag på påsen i kassan)

Ush, jag är förbannad.

Som tur är har jag världens bästa och underbaraste pojkvän.. Han ser direkt när jag mår dåligt så idag ordnade han en picknick för oss. Jag köpte hem melon och lite godis sen cyklade vi till Bergs slussar.. En liten cykeltur på sådär en mil och några kilometer.. Men det var väldigt fint där, och vi hade en mysig eftermiddag/kväll på en filt vid slussarna.. Dock gillar jag inte Göta Kanal. Tackar vet jag Strömsholmskanal där allting styrs av handkraft.. Inga fusk-maskiner där inte..

Trots jobbet så blev det en riktigt bra dag.. Fick ju tillbaka på skatten också. Pengarna går direkt till sparkontot för en resa till Grekland med markus i höst..

image60

Bergs slussar


RSS 2.0