Ett år på väg

Blåmärkena efter paintballen är fortfarande stora, men börjar skifta i färg nu.. Nu är de mer grågula med lite lilaröda inslag. Ganska facinerande faktiskt..

Jobbade några timmar igår. Nu ska jag inte jobba förren på söndag. Mer tid till träning. Underbart! Var ute och sprang imorse, sen var jag på gymmet och körde ben och vader.. Är inne i en "tung" period - vilket känns rejält. Kroppen skakar efter ett pass. Men det är så underbart skönt att känna att man klarar av att ge det där lilla extra så att man blir totalt slut.. Jag lovar.
Förövrigt så kör jag och markus antal-träningar-på-en-månad-tävling.. Jag leder - med 26 träningspass mot markus 9 träningspass..

Imorgon ska jag på spa med jobbet. Vette fasiken hur det kommer gå. Jag har ju aldrig varit någon sån människa som kan lägga sig i en bubbelpool eller på en bänk och bara slappna av.. Jag måste göra någonting samtidigt.. Så vi får väl se hur det blir. Vi har beställt en ansiktsbehandling och kroppsmassage.. Troligtvis kommer massören chockeras svårt eftersom jag är världens mest stela människa.. Stackars krake - stackars mig!!

Imorgon firar jag och körkortet 1 år :)
Däremot har jag nog inte kört bil i mer än två månader eftersom vi inte äger någon bil..

image59

Min första bilfärd med körkort.. Och mammas gamla goa saab!




Smärtsamt roligt

Helgen var grym!
I lördags drog 12 stycken från Netto-styrkan till Boda Borg i Oxelösund.
Det var galet - jag var galen - vi vann!
Man blev verkligen som ett litet barn (i en för stor kropp) när man sprang runt i alla de där banorna. Emma var smidig som en panter, Henrik var grym på allt, Danne gjorde ingenting rätt men det gick bra ändå - jag.. ja vad gjorde jag - skrek! (oväntat va?)

Igår var det nästan samma styrka. Några tillkommna och några borttappade som åkte till Norrköping för att spela paintball. Jag satt i bilen och lovade tjejerna där att det inte gör ont att bli träffad - jag tar tillbaka det nu. Satan vad det svider när man får en träff mitt på huvudet. Det lixom ringde i öronen och hjärnan guppade..

Tyvärr vann inte mitt lag paintballen. Det var tjejerna mot killarna (nästan).. Tjejerna vann. Jag var med killarna.. :(
Idag har jag fruktansvärda blåmärken. Fick till och med en blodblåsa. Min första!
Men trots blåmärkena och en mörbultat kropp så var jag uppe före tuppen i morse och snörade på mig löpardojerna och sprang 7.5 km klockan 6.00.. Det var skönt, jag älskar dessa mornar..

Har kört axlar och mage på gymmet nyss. Så nu blir det lite mat för mig och gubben.. Sen jobba.



            

Det gör ont att ligga på topp!

Så vedervärdigt äckligt

Vilar ut efter en morgonpromenad och ett hårt gympass.
Imorse när jag läste tidingen (Corren), höll jag på att sätta gröten i halsen. Jag blev så fruktansvärt förbannad. Journalisterna hade försökt spårat pedofiler på nätet. Och resultatet var skrämmande.

Ta dig tid och läs artikeln på corren..

Det här är vidirgt, det är äckligt och det är fruktansvärt hemskt.
Jag blir uppriktigt sagt rädd. Hur många vuxna män är det som håller på såhär på internet?
Att en trebarnspappa från sthlm kör 20 mil till Linköping för att träffa en 14 årig tjej skrämmer mig. Han är ju för i helvete pappa!!! Läs artikeln så förstår ni.. Något måste göras åt de här sjuka männen, och det är nu..

image54

Konsten att förstå

Just nu: Lisa Ekdahls stämma vibrerar på maxvolym..
Vad skulle jag göra utan den kvinnans musik och texter. Hon sätter ord på det som man trodde att ingen människa någonsin skulle förstå.

Inget jobb idag. Men jag ställde klockan på 05.20 sen traskade jag ut på morgonpromenad i den strålande morgonsolen. Det finns inget finare än en tidig morgon, dagg i gräset, fåglar som sjunger sina morgonvisor och strålande sol. Balsam för själen. Efter en timme var jag hemma. Väckte markus och vi käkade frukost. Sen blev jag RASTLÖS, så jag åkte till gymmet och körde triceps/bröst. Ökade faktiskt i nästan alla övningar. satan vad jag pressade mig. Härligt. Nästa vecka börjar tre veckor tung period.

Mitt största problem just nu är nog min rastlöshet. Cyklade ut till Tornby och gick på IKEA. Jag gick där i mina tankar och helt plötsligt var jag vid kassorna.. Vafan.. Jag hade inte kollat på en enda pryl utan bara sprungit igenom. Så jag fick vända och tvinga mig själv att titta l å n g s a m t.. Köpte med mig några ramar hem. Nu ska markus och jag sätta upp våra bilder från New York ... Det blir en fotovägg ovanför sängen. Tror att det kommer bli grymt!

ska nog fixa en kopp kaffe nu..
Jag är rastlös igen.

image53

Vad vore jag utan dig Markus?



Mest onödig rapportering

Okej, det blev inget VM-guld för sverige denna gång - och inte gråter jag för det..

Nyss hemkommen från gymmet. Körde axlar och mage idag. Darrigt och underbart. Nu återuppladdar jag batterierna med banan och proteinshake. Gymmet går så grymt bra. Jag är lycklig. Jag är på G.
Igår var jag ute och sprang i ganska högt tempo. Pulsen skenade iväg och benen trummade på. Jag njöt. Efter löprundan var jag sjukt noga med att stretcha. Alla som känner mig vet att jag är den stelaste människan som vandrar på denna jord. Men nu när jag ska plugga till sjukgymnast i höst så kan jag ju inte se ut som ett jäkla offer..

haha. förstå om patienterna är vigare än vad den som ska lära dem om stretching.. Lite obekväm situation jag skulle försätta mig i. Men ack vad ont det gör. Jag ångrar djupt att jag slarvade med stretchingen efter alla fotbollsträningar och alla mördarträningspass i volleybollen.
Jag kan inte förstå att ordspråket, som man bäddar får man ligga, ständigt gör sig påmind.

Nu ska jag svira om och åka ner på stan. Studentpresenter ska inhandlas.
Nostalgi. Jag saknar. Åh, vilken underbar dag det var.. den där 14 Juni förra året..


Allt det där glömda
Det som jag alltid minns
Är bortblåst bland molnen
Som om det inte finns
Ja, den där ändlösa ängslan
Den går nån annanstans
Jag sitter i ett fönster
Önskar mej ingenstans
Och det slår mej..

Åh, det är så gott att må gott igen...
(Peter LeMarc)

motivation till tusen

Nyss hemkommen från gymmet. Körde triceps/bröst idag. Plusade lite på vikterna i bröstövningarna.. Härligt! Just nu har jag en grym motivation och träningen känns som att sväva på moln (dock med järnvikter)

Helgen var super. Moster och jag myste med rött vin, ost och kex på balkongen. Lördagen bestod av grillfest med jobbtjejerna och lite kubbspel.. Härlig kväll. Söndagen var supervarm så jag och paula spelade beach med några studenter i trädgårdsparken. Gick förvånadsvärt bra.. Och jag har redan volleybollabstinens..

Ska ta och laga lite gröt, koka ett ägg och lägga mig i soffan. Imorgon blir det morgonpromenad och ett benpass innan jobbet.

Sola lugnt!

image52

Egen produktion

Nu är det äntligen sommar ute. jag har faktiskt längtat sjukt mycket, även om jag vet att jag kommer vara aptrött på värmen om några dagar.  Inte så mycket jobb för min del längre.. detta är problemet med att inte vara fast anställd. De som styr - eller tror sig styra - kan göra precis som de vill med en. Men inte med tessan inte..  Så det ordnar sig nog det där också..

Annars sitter jag mest på balkongen och pratar med min tomatplanta. Den börjar få gula små blommor nu. Jag och Markus följer lillens utveckling med brinnande intresse. Snart behöver man ju inte betala 39.90 kr/hg för tomaterna.. Vi behöver bara gå till vår kära lilla planta i zinkhinken på balkongen. Höjden av lycka!

Nu ska jag svira om och cykla ner på stan med Markus. Tänkte leta upp en fin och lång shorta.. Det ser så sjukt sommrigt ut med sånna.. Lika bra att spendera nu, värre tider kommer..

          

RSS 2.0