Damernas natt!

Nu är jag hemma i Hallsta igen. Känns skönt. Jag som aldrig trodde att jag skulle sakna denna byhåla - men oj vad jag saknar. Jag saknar att känna till en stad utan och innan. I Linkan går man ju typ vilse. :S

Sitter och dricker vin med min kära mor. Snart ska vi in till Västerås tillsammans med min moster och Marie. Där väntar trerättersmiddag och senare 'Ladies Night'. Jag hoppas på en riktigt trevlig kväll, vilket jag är säker på att det kommer att bli..

Snart är det New York.. Längtar så att jag blir tokig.
Nej, vin var det!

En vecka...

En vecka kvar till staterna. Känns mer än häftigast. Jag längtar så in i norden. (okej, ni har fattat!)
Älsklingen skriver tenta just nu, själv så har jag uträttat massor med braiga saker på förmiddagen.
Käkat gröt, tränat stenhårt och fixat dollar... Så nu är allt klart för avresa..

I helgen åker jag hem. Saknar de där tomtarna i hallsta. Jag, mamma och moster ska på lördagen kolla på Ladies Night. Fick det i studentpresent av moster.. Markus får vara lite avundsjuk, men jag älskar honom mest av allt i alla fall..

Underbara Johanna var och hälsade på mig nu i helgen. Det var superskoj. allting blir så mycket bättre tillsammans med dig. På fredagen käkade vi gott och jag drack vin.. (tanken var att vi skulle dela, men jojo äcklades av smaken)
Sen drack vi FÖR många shots och drog ut på krogen. Det var en lyckad kväll.
Lördagen var bara lugn. Utforskade Linköping lite, fikade på stan och på kvällen käkade vi tacos och kollade på fotboll.
Söndagen innehöll också fotboll. Fast denna gång damallsvenskan live. Linköping - Örebro. Hm, ja jag fick ett litet hugg i hjärtat när 89-or, och 90-or är med i laguppställningen. Det känns lixom att ens egen chans att "lyckas" är så gott som förbi. Men jag vill inte släppa taget riktigt. haha, först och främst ska jag börja spela fotboll igen. Men sen, sen blir det landslaget :) haha! Visst Jojo!?

Igår klippte jag mig också. det blev bra.
Nej nu ska jag laga mat.
New York - snartsnartsnart

Älskar min Markus över allt annat <3

I like it a lot!

Nyss hemkommen efter ett stenhårt gympass. Jag kör en tung periodare nu så hela kroppen skakar efter ett pass. Ack så darrigt men dock så skönt och välbehövligt. Idag var det ben och vader som mosades. Ökade i allt, men jag körde då med 8 rep (istället för 12). Imorgon blir det biceps/rygg. Roligaste passet av alla så jag längtar redan. Jo förresten, jag var ute och sprang imorse också. Slog banrekord också. det gick grymt idag.

Bra dag, så nu förtjänar jag lite mat. Eller, ja, jag skriker efter mat.
Ska fixa lite chili con carne. Pappa är specialist på denna maträtt - hoppas att jag har ärvft de rätta generna :)

Sen måste jag bara påpeka att jag är så sjukt trött på allt våld i samhället - framförallt detta ungdomsvåld. Vad håller ni på med? Ge fan i att slåss och krama varandra lite oftare istället. Jag lovar att samhället och hela världen kommer att bli en bättre plats att leva på. Men ja, om nu de vuxna har bettet sig som idioter i århundraden så förstår jag att ungdomarna tar efter. Men, vafan, jag är säkert inte ensam om att kräva en förändring NU!

Nu blir det mat!

Däckstöld

Måndag igen - rivstart med träningen IGEN!
Nu tänker jag inte bli förkyld en jävla gång till denna höst. Förstått!
Markus och jag storhandlade på ICA Maxi igår och då köpte jag 10 Kiwi för 10 Spänn!!! (Det är sjukt billigt) Sen är ju Kiwi den frukt som innehåller typ mest C-vitamin av alla. Så nu ska vi moffa Kiwi, och så köpte jag apelsiner också.
men det brukar alltid sluta med att jag får äta all frukt själv innan den blir dålig eftersom Markus är sjukt kass på att äta frukt. Men nu ska det bli ändring på det. Han får verkligen inte smitta mig med en endaste bacilussk.

Två veckor kvar till New York. Längtar som satan. Mäktigt mäktigt kommer det att bli.

I helgen kommer Jojo ner till Linkan och hälsar på.
Jäklarns vad vi ska svänga våra lurviga på ågatan då ;)   (kroggatan i Linköping)
saknar dig bruden

Nu ska jag till jobbet. Bara en liten slurk kaffe kvar sen ska jag åka..

Ja förresten - imorse när vi vaknade så såg vi att ngn (JÄVLA IDIOT) hade tagit markus bakdäck på cyklen. Vem fan gör så? Fattar han/hon inte hur jävla mycket onödig energi det går ut på sån? Fan vad förbannad jag blev. Och det är ju lixom precis utanför huset. Om jag hade sett det, ja då skulle jag ha pucklat på dem som gjorde detta så att de fan inte kunde göra annat än att tänka på smärta ( ja jag är jäkligt förbannad)

Ge fan i andras grejer - PUNKT!

Jobbet var det ..
Ciao!

Försoning med mig själv

En enorm förändring på bara ett dygn.
Igår var jag ute och gick lite i skogen innan jobbet. När jag gick runt och tittade på alla miljoner färger som hösten faktiskt erbjuder. När jag andades in den där fuktiga och friska luften och när höstkylan bet lite i kinderna.
Då, just då bestämde jag mig. Jag ska försonas med mig själv.
Visst, det låter helt patetiskt. Kanske larvigt. Men det är sant.
Mitt största problem i mitt liv har fram tills igår varit mig själv.
Jag har inte haft många ovänner - förutom mig själv (vilket har varit en av de värsta ovänner man kan tänka sig)

De senaste åren har jag nästan hatat mig själv. Jag har hatat hur jag betett mig, hur jag sett ut, hur jag gjort allting. Till vilken nytta då? Ingenting har ju blivit bättre. det enda allt hat mot mig själv har lett till är att jag har känt mig misslyckad, värdelös, nedtryckt och otillräcklig.
Ibland brukar jag fundera på om det enda jag är riktigt bra på är att må dåligt... Och jag har ofta trott att det är så.

Men, nu ger jag upp det där. Jag kan och vill verkligen inte vara i konflikt med mig själv. Jag vill inte tänka tillbaka på alla dagar som jag har förlorat åt ångest, panik och hat mot mig själv. Det går inte.
Fan, snart är ju hela ungdomen förbi, och hur har jag spenderat den?

Nej, nu lämnar jag det bakom mig - går vidare - och tycker att jag faktiskt är en riktigt bra person.
För hur ska någon kunna tycka om mig om jag inte gör det själv? det blir i alla fall mycket svårare då.

Det är tid att gå vidare.

Hakuna Matata

RSS 2.0