Syverkstad

Jag har insett att det går att köpa hur mycket som helst när man ska få barn. Förutom det mest praktiska och nödvändiga såsom lite kläder, en vagn och ett skötbord så är det miljoner saker som man känner att man borde ha. Har gått och tittat på något som kallas för "babynest". Det är som ett litet bo som man kan ha mellan sig i sängen om barnet sover där eller i spjälsängen som kanske är lite väl stor för ett nyfött barn. Tyvärr tycker jag att dessa "babynest" är lite väl kostsamma och så skulle jag gärna önska lite mer egna val av färger. Därför sydde jag helt enkelt ett eget. Tog några timmar att färdigställa och för att vara första gången så är jag rätt nöjd med resultatet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt egensydda babynest.
Nu längtar jag bara efter bebisen som ska få ligga i det.
 

Semester på Marstrand

Jag ska inte klaga... Men nu är det varmt! Vi har flyttat ner sovrummet till källaren. Är så tacksam över att vi valde ett hus med källare. Har inte alls känt av graviditeten nämnvärt fysiskt men nu är det jobbigt. Kvällarna funkar bra men dagarna är jobbiga. Önskar lite åska och regn nu tack!
 
PJ och jag har haft en superfin semester. Var en sväng till Göteborg och Marstrand. En sommarstuga där vid pensionsåldern vore inte helt fel. PJ har en vecka kvar av semestern nu som vi ska njuta av. Dock känns det som att det är en annan nedräkning som är mycket mer i fokus...
 

Vi promenerade runt hela Marstrand. Riktigt vacker promenad.

 
 
 
 
 
 
 
 
Vi kom fram till nålsögat på vår promenad runt hela Marstrand.
Jag kom igenom!
 
 
 
 
Jag vid Carlstens fästning
 

Gör plats för barnrum

Veckorna springer iväg känns det som. Igår gick vi in i vecka 32. Bara 9 veckor kvar tills den här lilla krabaten ska se dagens ljus. Är dock inställd på att det kan bli 9 veckor + några dagar.
 
Nu gör jag och PJ ett sista ryck med renoveringen. Tackar allt som går att tacka för att jag är relativt smidig och relativt uthållig fortfarande. Orkade riva hela barnrummet igår på egen hand. Lite stolt känner jag mig. Näst sista rummet med tretex kvar i hela huset.
 
Det blivande barnrummet innan utrivning.
 
 
 
 
 
Tretexmaterial smular gärna sönder när man river det.
Så lite jobb är det allt för att få bort allt.
 

 
Här har jag slitit på en del med kofoten.

 
 


 
 
Bara städningen kvar.
 

Detta får ses som ett bra dagsarbete.
 

RSS 2.0