Ärtor och punsch

Det händer massor just nu! Hinner inte med mycket alls, förutom att vara på alla aktiviteter. Men det är sjukt roligt.
Snart ska jag iväg på "ärtor & punsch" sittning. (ärtsoppa med punsch) Så vi fårse hur mycket jag kommer äta ikväll. Hatar ärtsoppa, men puschen slinker nog ner. Festa järnet gissar jag på att det blir i alla fall! Förfest snart, så ska slänga i mig lite yoghurt och sen packa väskan med öl.

Det har bara gått fyra dagar som student, men jag GILLART!

Det här kommer bli så himlans jävla bra...

Nolle-P (good for the ass)

Nollningen är galen. Okej, det är bara andra dagen. Men det här kommer att bli sjukt kul. Så nu är man student på riktigt.
Och jag har väl redan lagt ribban på min nivå.

Idag hade vi stadsvandring. På en av stationerna fick vi ett uppdrag att ragga upp folk på stan som ville vara med på ett gympapass. Och jag tog då på mig äran i vår lilla grupp att leda detta gympapass. Vi fick ihop runt 10 personer, varav två stycken enbart pratade engelska. (vilket INTE är min starka sida)

Så vi körde igång, helt galet. Jag hoppade och studsade. Sen körde jag knäböj. Kommentaren från mig blev då:
"We do this kneeböj now because its good fåår the ass" (BRA THERESE)
sen blev det lite armhävningar och sidstep.
Ska tilläggas att detta gympapass skedde mitt på torget!!! Ibland kan jag bli lite irriterad på mig själv att jag inte kan hålla en låg nivå, en endaste gång. men jag får väl acceptera att jag inte är en person med just låg nivå.

Hursomhelst. Vår grupp vann! Och vi fick fjäsk-klistermärken. Hittills har jag fått 4 fjäsk-klistermärken.

Nu ska jag snart ner till parken igen. Reflexkväll är det som gäller. (Vårt festeri) Bara att snöra på sig Björn-Borg- Hippie bandet som vi måste ha på oss..



Galen student med Björn Borg-Hippie band!

Fadderträff

Nu är det bara tre timmar kvar. Sen är det trädgårdsföreningen som gäller. Träff med faddrarna - och givetvis klassen.
Jag är nervös. Fan. Varför? Jag ska ju bli nolla. Jag ska ju plugga på universitetet och det ska bli SÅ JÄVLA KUL!

Antar att jag har två hektiska veckor framför mig som Nolla. Men det får man ta.



Min Nollebricka!

Bara en människa...

Jag är så sjukt seg i kroppen idag. Har efter alla mina skador försökt att träna som vanligt denna vecka. Och än så länge har det faktiskt gått riktigt bra. har inte känt av ljumsken överhuvudtaget. Men nu har jag träningsvärk. Kroppen vill vila, men inte jag. Nollningen börjar snart och kommer att hålla på i två veckor. Antar att det inte blir mycket till träning då. Så nu ska jag passa på. Sen får kroppen "vila". (fast det där trodde jag inte ens själv på)

Skulle nog behöva lite mental uppladning inför nollningen. Shit. Jag som härjar runt högst 4-5 gånger om året. Hur ska detta sluta? Nästan varje kväll i två veckor ska det röjas!! Hjälp!
Gissar att kaffe kommer att bli min drog de kommande veckorna.

Jag börjar bli nervös inför plugget. Men samtidigt spritter det till i magen av lycka. Konstigt!

Har suttit och proppat in musik på ipoden. Så nu ska jag ut och lyssna. Jäklarns vad jag ska vandra.
Älskllingen skriver tenta nu också. Han har faktiskt pluggat sjukt mycket till denna tenta. Så det kommer att gå hur bra som helst.

En annan sak. Klüft gick det ju inge vidare för i längdfinalen. Men jag tycker verkligen inte att man ska bli besviken för det. Jag kände fasiken lättnad. Hon har ju hittills varit omänsklig. Hurfan kan man vinna allting, varenda tävling, under flera års tid. Det hade faktiskt varit SJUKT om hon hade tagit medalj i längd. Innan denna final var hon min förebild. Nu är hon ännu mer min förebild. För om Klüft misslyckas är det bara ett tecken på att hon är människa. Så tack!

Hjältinna!

Ett år utan Hallstahammar

det slog mig att det fasiken är den 20:e augusti idag. En STOR dag, vill säga. Jag har nämligen bott i Linkan i ett år - just idag. Jag och Markus har varit sambosar i ett år - just idag. Och det har väl gått förvånandsvärt bra..Visst har det varit lite tungt en tid när man inte alls kände sig hemma här. Men nu börjar jag faktiskt gilla Linkan rätt så bra. Faktiskt väldigt bra.

Var nere på stan och shoppade lite. En massa ekonom-nollor sprang runt och skrek.. Om en vecka är det min tur. Längtar! En liten fågel viskade i mitt öra att nollningen är super. Men man ska aldrig ha för höga förväntningar. Men det blir nog helt enkelt så jävla roligt!

På stan då. Ja ush, hittade tyvärr ett linne, ett par skor, en väska och ett pennfodral. det enda som jag nödvändigtvis skulle ha köpt var pennfodralet. Men det blev visst allt. Jag har inga pengar. Lön kom, CSN kom - jag behöver er.. (Den 25:e har nog aldrig i mitt tidigare liv varit så efterlängtat som nu)

Var på gymmet imorse. Körde axlar i en timme. Kände faktiskt att det tog rätt bra. Fokuserade mycket på baksida axlar eftersom jag är så svag där. Men det var gött! Kanske en promenad ikväll, om höften vill.

Nu - prat med sambomambo och en kopp kaffe på det!



Du är mitt allt

Uthålligheten är det inget fel på

Pust! Fan vad jag har hållit på med alla koder och grejer för att göra om bloggen.
Ännu är den inte riktigt klar, men orkar inte mer för idag.
Ska utklassa Markus i SSX (PS2) nu.. Jag brukar vanligtvis vinna med ca 100.000 poäng..

Snart startar Nolle-P. Det börjar verkligen pirra lite i magen när jag tänker på det.

Det går inte bra för Sverige i OS nu.. Det smärtar lite i hjärtat.

En trevlig kväll slutar på akuten

En vecka kvar till studiestart! Det tar sig.

Gårdagen var det fest inplanerat. Och fest blev det. Så jäkla roligt var det. Även om kvällen slutade på akuten för min del. Hur som helst. Disa, Flisan och jag åkte till systemet och införskaffade starka drycker till bålen som vi skulle servera. Nice! Sen blev det till att handla ingredienser till snittarna som vi bjöd på. Riktigt goda. Disa och Flisan gjorde ett kanonjobb med snittarna, medan jag satt på en ölkorv och en melonbit på en tandpetare. (hur kom det sig att jag fick göra den simpla grejen??!)

Folket från Netto kom runt åtta. Härligt att så många kom. Och det var riktigt roligt hela tiden. Utmanade några i singstar också. Dock lät det nog inte allt för vackert.

Vid midnatt tog vi vårt pick och pack och drog ner på stan för utgång. Det var då som flisan druttade omkull, och hjälte som jag skulle vara så försökte jag ta emot henne och fick handen under. Kändes som det smällde ganska bra i vänsterhanden. Gick in på krogen iaf, men gav upp det ganska snabbt. Ringde markus som kom och mötte mig, sen gick vi till akuten. Så jädrans ont i handen hade jag. Men där fick man ingen hjälp inte. Den enda ortopeden som arbetade på en lördagkväll (!) skulle operera hela natten. Så jag fick lite smärtlindring sen var det bara att knalla hem och försöka sova.

Klockan åtta imorse satt vi återigen på akuten. I TIMMMAR! Ända tills markus blev arg på allt väntande och sa till. Hursomhelst så var det ingen fraktur, men en rejäl stukning som kommer ta ungefär två veckor att läka. Så det blir högläge och smärtlindring. Själv så är jag glad att jag slipper gips på nolleP

Men, tack för en supertrevlig kväll nettogängen!


Världens bästa gäng, va?

Två veckors sommarlov

Hemma i hallsta igen. Härligt härligt. Och extra härligt är att jag i fredags jobbade min sista dag på Netto. Det är så himmelskt skönt att veta att jag inte måste jobba där för att kunna betala hyran. Nu är det ÄNTLIGEN studier som gäller. om ynka två veckor är det dags. Längtar!

Nu ska träffa Englund och åka in till stan. Lunch och en massa snack lär det bli.
Har inte träffat den tösa på väldigt länge.
Roligtroligt!

Helgen spenderades i Karlstad med pöjken (som man säger på värmlänska)
Hotell, god mat och en lång bilfärd längs klarälven.
Mysigt att ha lite egen tid på annan ort än Linkan.

Nu ska jag knata till Hallstas lilla station.

En text i en bok som kallar på ångesten

Jobbat hela dagen idag. Jag börjar bli trött på folk. Varför ska så många vara SÅ komplicerade. Ett år i matbutik och människor har slutat att förvåna mig.

Ska jobba varje dag fram till fredag. Sen är det tack och adjö!! UNDERBART!

I helgen var mina kusiner och moster här. Tanken var att vi skulle gå på LasseMajas dektektivbyrå (en teater). Det har ju inte regnat på veckor. Men - igår öppnade sig himlen. Teatern blev inställd och vi blev blöta och fick vada oss hem igen..
Lite typiskt.

Just nu läser jag den mest hemska bok jag någonsin kommit över. Jag mår så fruktansvärt dåligt när jag läser den. Jag kan verkligen inte rekommendera den till någon annan. Läs den inte. Det är inte värt att må så dåligt, att få sådan ångest. Tyvärr kan inte jag sluta att läsa den. När man väl har börjat måste man bita i det sura äpplet, krama ångestattackerna och tårögd bläddra till nästa sida och nästa och nästa..

Boken heter förävrigt "En sorts kärlek", av Ray Kluun. Men det spelar ingen roll. Ni ska inte läsa den.





Farmor var och hälsade på mig inatt.
Det var så verkligt det du sa till mig.
Ska ta det till mig.
Hålla orden varmt i mitt hjärta.
Plocka fram dem när dagen känns svår
-och natten ensam.
Du är och kommer alltid att vara min förebild.

RSS 2.0