Inga rätt, inga fel

Drogar kaffe igen!
Snart ska jag till jobbet. Blir en kort dag idag - jobbar bara 3 timmar. Sen ska jag åka till stationen och möta mina systrar som kommer hit ikväll :) Jag har längtat sååå!
Kvällen blir lugn, med en massa mys.

Annars då... Har lyssnat på Winnerbäcks nya och skrubbat hela köket skinande rent, diskat och inte dammsugit. Nej, det får Markus göra. Snälla jag! 8 december är det Winnerbäck-live som gäller. Längtar!

23 oktober åker jag och älsklingen förövrigt till New York! Hur häftigt är inte det?! Vi har pratat länge om att åka, sen så fick vi båda något slag av impulsivitet och bokade. Så den 23 åker vi och kommer hem den 30:e ..
Ska bli grymt kul att åka iväg. Sen att det inte är någon vanlig chartertrip, utan en riktig mäktig grej, känns ju inte helt fel.
Glömde jag att säga att vi bor så gott som gratis också? Markus kusin bor och jobbar nämligen där.
Gratis är alltid gratis och gratis är bra!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra något nyttigt innan jag ska till jobbet. Kanske lägga upp en stadsvandringsplan för syrrorna. De har ju aldrig varit i Linköping så jag kommer att leka turistguide hela helgen.

stillsamma söndagen

Hamnade visst framför datorn igen. Jag har inte allt för mycket för mig just nu. Var ute på en långpromenad med Anna. Riktigt trevlig tjej det där :)

Nu väntar jag på att mannen i huset ska komma hem från skolan. De har så mycket att göra att han spenderat både lördag och söndag i skolan. Själv så har jag diskat, tvättat, städat... nejdå, inte riktigt. Jag jobbade några timmar igår. Kanske svänger jag ner på stan om ett tag också.

Nej, jag måste göra något vettigt.
Riktigt vad vet jag inte än.
Träna kan jag inte heller göra. Grym träningsvärk efter veckans hårda gympass - så det blir att vänta ut värken. (Till imorgon).

Jag ska vara lite gnällig också.
Jag saknar mamma och pappa.
Jag saknar mina systrar.
Jag saknar mina vänner.
<3

Under ytan.

Nyss hemkommen från gymmet. Axlar / underarmar / mage var det som mosades idag.
Nu väntar jag på älsklingen som kommer hem vid 12. Fårse om vi hittar på någon lunch.
Sen ska jag jobba från ett till åtta. Hoppas att det går lite bättre idag.



Jag vet inte varför jag alltid blir såhär.
Känner mig hemsk.
Vet inte riktigt vad jag ska göra heller.
Det blir bara fel.
Jag är bara fel

Tänk om alla dumma tankar bara kunde försvinna. Bort!
då skulle allt vara bra  - eller?
Just nu är det inte bra, hursomhelst.




Diskpanik

Jag har världens böld i halsen!!! Vet inte riktigt vad det är.. ser helt skumt ut.. Kanske borde ringa läkaren, men väntar lite till med det.. den kanske försvinner.

Så jäkla typiskt. Jag som var på G med träningen nu.
och på jobbet går det bra.
Jobbade till stängning igår. Idag ska jag jobba från 15-20. Och imorgon från klockan 6 till 12.
Man kanske klarar hyran en månad till i alla fall :)

Har just diskat världens största disk. Det har typ aldrig varit någon stordisk här hemma sen jag flyttade hit. Jag och markus är faktiskt riktigt duktiga och diskar på en gång. Så att det är rent och snyggt. Men igår så "sparade" Markus disken och den bara växte.. Sen sa han att han skulle ta det på lunchen idag. Men jag klarade inte av en full diskbänk. Så nu är händerna helt nariga efter en timme i diskvatten..
Intresant!?

På fredag åker jag hem till kära Hallstahammar.
Tänkte åka ganska tidigt förmiddagen för då kanske man hinner förbi Kantzowska en sväng. :)

Ciao!

Fixat och klart

Äntligen ringde de från Netto. Har gått i två dagar och funderat på om de hade tappat bort mitt nummer eller helt enkelt ångrat sig i frågan om att anställa mig eller inte. Hur som helst, idag ringde dem och imorgon börjar jag att jobba.
Går ut första arbetsdagen riktigt hårt - börjar klockan 06.00
Vilken satans tur att jag är en riktig hurtbulle och morgonpigg, annars vet man inte hur det hade slutat.

Älsklingen och jag gick ner på stan efter att han kom hem från skolan idag. Jag råkade köpa en väst för 600:-.
Kunde verkligen inte låta bli. Har gått och kollat på den där dunvästen på stadium så jäkla länge och de hade bara en endaste kvar. Den blev min! :)
Jag har ju faktiskt ett jobb nu, så då kan jag gott unna mig lite..

Imorgon blir det gym igen. Ska inte alls köra så tungt. Bara tanken på den smärta som förra gympasset orsakade får mig att darra.. Lätt och försiktigt blir det i några pass framöver..
Men sen jäklarns..

Nu ska jag kolla på "sjukhuset", det handlar om en tjej som ska föda i detta avsnitt. FYFAN!! jag tänker aldrig i helvete pluppa ut någon unge till världen. Inte den smärtan för min del inte.
Om mannen min vill ha några jävla barn får han allt fixa det själv! (punkt)

okej, det får vara bra för idag!
CiaoBella!

Inte arbetslös!

Det tog fem (!) dagars aktivt jobbsökande innan man kunde notera att man inte var arbetslös längre.
Så in i helvetes skönt om man får uttrycka det så. Jag hade nog inte klarat av en vecka till ensam i en lägenhet. Shit, jag har nog aldrig diskat, städat, tvättat och bara gått runt helt rastlös som denna vecka.

Som tur var så råkade jag och Markus höra när vi var på COOP att det var tjänster lediga på Netto. Snabb som en vessla så cyklade jag dit följande morgon och lämnade mitt CV. På torsdagen ringde de och kallade till intervju och på fredagen var det dags. Jag åkte dit till elva, gjorde intervjun och åkte hem och V Ä N T A D E...
Chefen sa att han skulle höra av sig på kvällen. Klockan blev sex, sju, halv åtta, åtta, halv nio - då hade jag gett upp hoppet. Fan, så jävla dåligt av mig! Att jag inte ens kan fixa ett jobb som jag vill ha. Sådär satt jag och tänkte i soffan när mobilen ringde och huxflux så var jag inte arbetslös längre!

Börjar nu på måndag eller tisdag. Så jäkla skönt. Jag ska jobba som en galen.

Jag firade igår med en shoppingrunda. Köpte tre par skor och en tröja. Men det är bara början på min nya garderob. Den 15:e får jag lön från slussen och då jävlarns ska det handlas!

Nu ska jag fixa fisk i ugn. Markus mamma och pappa - eller ska jag säga svärföräldrarna kommer snart på besök.

Saknar er därhemma!
Ciao!

RSS 2.0