Dagens träning

Hemkommen efter en låååång promenad. Underbart.
Gymmet gick apbra idag. Jag var som ett djur. Tiden bara flöt fram och jag passade på att köra några extra övningar eftersom jag var så laddad idag. Sånna dagar gillar jag.
När jag kom hem började det spöregna. Synd. Jag hade tänkt ta mig en riktigt lång promenad. Och ja, visst, lite regn skadar inte. men det vräkte ner. Vid åtta så kunde jag inte hålla mig. Gick ut i regnet i alla fall. Och när jag hade gått ca 20 minuter så slutade det och blev världens finaste julikväll. Gick i 90minuter i högt tempo. Klockrent.

Nu ska jag vila benen lite. Imorgonbitti är det löpning och gym som gäller.


Jag kanske inte är perfekt, men jag trivs såhär.

Jag hoppas att ni en dag kan förstå.

Att jag aldrig lär mig...

Varenda cell i min kropp tackar mig för de elva timmars sömn jag skrapade ihop inatt. I nästan en månads tid har sömnen verkligen varit en bristvara. Inatt tog jag igen det. Jäklar. Det var bra! Nu kan nedbrytningen fortsätta. Det kommer nog gå grymt på gymmet ikväll. Rygg/triceps är det idag. Sen är det bara ett pass kvar med 6-rep.. Nästa vecka tänkte jag köra 15-rep.. Jag? Högrep? nja vi får se vart det leder..

Igår var en riktigt tråkig dag. Jag var rastlös.
Idag blir nog bättre.

Jag såg filmen "I taket lyser stjärnorna" igår. Ensam. Det var den sorgligaste filmen jag har sett. Jag ska inte se filmer om cancer. Jag ska inte se filmer som är sorgliga. Och jag ska framförallt inte se dem ensam. Jag hulkade efter luft och grät förtvivlat. Och vem hade jag som var där och tröstade? ingen. Dumt och oplanerat Therese. Det satt igång tankar i huvudet igen. Därför gick jag och lade mig tidigt. Ville inte börja tänka igen.
Se gärna filmen - men inte ensam.




Min älskade cykelkorg

Ledig idag igen. Nu börjar jag bli lite för uttråkad. Händer inte allt för mycket. Vill ha augusti.

Gårdagen spenderades först med nio timmars arbete. När jag slutade och skulle cykla hem så lade jag av vana min väska i cykelkorgen. Men vafan!? Vart var cykelkorgen? Någon jävla idiot hade snott min cykelkorg. Då blev jag förbannad. Jag behöver min cykelkorg. Okej, det vara bara en cykelkorg, men onödigt att köpa en ny när man hade en väl fungerande. Idioter!

Det blev ben/vader igår. Bra pass. Börjar tycka att ben är ganska roligt. Efter det slängde jag i mig lite käk och åkte ner på stan för att fika med Linnea. Först tänkte vi att det skulle bli bio senare på kvällen, men vi hade så mycket att prata om så vi skippade bion. Det var klockrent! Linnea är bra!

Nu ska jag snart åka till gymmet och köra axlar/mage. Ska bara återhämta mig lite från min morgonpromenad. Jag börjar bli lite trött i kroppen nu. Ska satsa på några fler sömntimmar och sen en veckas vila v.33. Det tror jag kommer göra gott för mig.



Lite sliten - men bara lite!

Idag har jag varit lite seg. Första dagen på väldans länge nu. Kanske är helt naturligt. Var på gymmet imorse och körde börst/biceps. Fick inget riktigt flyt alls. Kände mig sliten.. Kroppen är sliten och vänster axel ömmar och bråkar. Kuffen som inte är som den ska.. Men det skiter vi i denna vecka och rehabiliterar nästa då det inte är 6-repetitioner.. (just så som en sjukgymnast borde tänka..)

Avverkade 6,5h av mitt liv på netto också. Slutade halv nio så nu har jag precis ätit kvällsmålet. Kesella, hallon och valnötter. Fina grejer!  Snart dags för jobb igen. Börjar 6.00 imorgon. Därför borde jag verkligen sova nu. Lätt - nej!

Fick roligaste samtalet från Andreas också. Helt sjukt!
Jag har nog en stalker.. hjälp! och stalkern är lögnare också..

Jag räknar dagar



Min nya lägenhet var underbar!

Äntligen mår jag hyffsat bra. Jag förstår inte vad jag har gjort för fel eftersom jag varje gång jag så mycket som luktar på alkohol så vaknar jag morgonen efteråt med huvudvärk och illamående. Inte kul. Istället för att ligga inne i sängen så la jag mig i gräset och solade bort baksmällan. Lika bra att optimera tiden.

Kvällen igår var grym! Fasiken vad kul jag hade. Lyckades skalla Henke så att hans läpp sprack på två ställen. Hur jag lyckades? Ingen aning. Men det var till och med märken efter min huggtand.. haha, så nu har jag fått smeknamnet massmördaren.

Var nyss och kollade på lägenheten som jag ska flytta till. (ja jag köpte grisen i säcken i och med att jag tackade ja utan att ha kollat på den). Men det visade sig vara den vackraste grisen.. Helt underbar lägenhet. Sjukt högt till tak, stor och fräsch och alldeles alldeles underbar. Jag är lycklig! Jag kommer inte göra annat än att stortrivas där.. Och jag hoppas att många gör mig sällskap!



Just nu går det riktigt bra..
Kan inte göra annat än le

En väldans bra lördag

Dags för utgång. Det var ett bra tag sedan.
Var nere på stan och fikade med Andersson.. härligt att sitta i solen och dricka kaffe och bara snacka skit.
Det bestämdes i alla fall för fest. Det blir bra.
Jag är pepp.. så det kan väl inte bli dåligt?

Idag skippade jag träningen helt. Det var ju planerat så. Men imorse när jag vaknade så tänkte jag att en promenad skulle sitta fint i alla fall. Men jag lyckades hålla mig. Det var nog bra. Min kropp värker. Men imorgon blir det gym igen. Troligen en löprunda frammåt kvällen också. Jag brukar ju inte vara det fräschaste efter en sen natt med vin.. Sen ska jag hinna med och titta på min lägenhet också.. Klockrent!

Ännu en komplimang samlad från markus kompis. Tack! Det värmer.

Nej nu ska jag ladda inför en grymt bra kväll!

Ren och skär lycka!!

Vilken jäkla dag!
Det som jag har gått och varit så nervös över men inte riktigt vågat berätta om var väntan på en lägenhet. La intresseanmälan i måndags och hade då högsta poäng. Trodde dock att det skulle komma någon med högre poäng senare. Men det blev onsdag dag och kväll och såsmåningom torsdag och jag hade fortfarande högsta poäng. Deadline för intresseanmälan var imorse klockan 8.. Jag var så nervös att jag stack ut och sprang tidigt som satan. Sen satt jag och uppdaterade enda tills klockan blev åtta och de tog bort lägenheten från sidan.  yes.. jag hade högst poäng. Lägenheten är min. Kontraktskrivning nästa vecka..
Fan, ibland har jag någon däruppe med mig kan jag tro..

I ren lycka cyklade jag till gymmet och körde rygg/triceps. Galet pass. Var taggat till miljoner. 6-rep var det idag. 100kg i marklyft! Jag är nöjd.. Imorgon ska jag försöka mig på en välförtjänt vilodag.. men jag lovar inte att det blir så. Jag sprudlar av energi, lika bra att göra sig av med den, det finns ju ingen bank där man kan stoppa den och förvalta den till senare tillfällen..

Nu ska jag kika på film med Paula. Trevligt!

Idag har det varit en väldigt, väldigt, väldigt bra dag!

Nedräkning

Nu är det inte många timmar kvar.
Jag hoppas så in i norden. Men ska det gå så lätt? kan det?
Imorgon ska jag vara flitig som alla andra människor och jobba i hela 6,5h. Jag lever ett hårt liv just nu. Tränar, tränar och tränar och gör precis vad jag vill. Det är underbart. Därför måste jag ner på jorden igen. Så jobb imorgon. Innan det morgonlöpning och gym.

Nu på kvällen har jag nördat Fifa. Min egengjorda spelar är bäst! Värd mest av allt på hela spelet. Det är ju så.. ska man göra något så får man göra det själv.

Jag har för lite att göra, jag håller på att spåra ur!

Tiden får gärna gå lite snabbare i några timmar

Jag blir galen. F5 knappen är snart trasig på grund av all uppdatering. Håller lite på varför.. Men håll tummarna för mig!

Nu ska jag åka till gymmet. Axlar/mage är det idag. Det är bra grejer. Kan inte köra så mycket annat. Kan knappt gå efter gårdagens benpass. Jag anar att det kommer vara ännu värre imorgon. Härligt!

Rensade lite bland gamla grejer. papper och lådor. Det är kul när man hittar saker som man hade glömt bort att man hade. Idag hittade jag en massa skivor med gamla bilder på. Så har suttit i timmar nu och varit nostalgisk.

Nej, gym var det!



Slussvakt - lätt bästa sommarjobbet!

Snart ska jag hitta den jag är

Jag börjar faktiskt bli lite trött nu. Kanske kan hoppas på några timmars sömn inatt.
Har gjort mig hemmastadd hos Annie nu. Imorse letade jag upp en morgonrunda. Det blev stångån. Riktigt nice.

Äntligen var det soligt väder i Linkan. Så då passade jag på att sola hela förmiddagen. Jag vill ha mer sol. Hoppas på vecka 33 på västkusten..

Idag körde jag ett galet benpass på gymmet. Nu ska det bli ändring. Måste inse att benträningen är viktig. Jag är i alla fall på god väg. Svårt att bryta en dålig vana. Efter det hemskt jobbiga benpasset så körde jag cardio i 20 minuter. Efter det var jag död. Jag tyckte till och med att det var skönt att stretcha. Vad är det som händer? JAG - benträning och stretching?!?!


Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Mer skrot till folket

Börjar närma sig de välkända småtimmarna. Jag är inte trött, men borde vara med tanke på att jag varit vaken i över ett dygn igen…
Var på gymmet tidigare idag. Jäklar vad bra det gick. Har seriöst börjat fundera på om jag kanske ska gifta mig med en hantel. Jäklar vad lycka det skulle ge mig. Passet idag var galet bra. Jag kände mig stark och ökade i alla övningar. Det är det som gäller! Älskar, ja jag menar verkligen älskar, känslan av att musklerna är totalt slut och darrar och spränger och svider. Det får mig att le och det får mig att brista ut i skratt. Folk måste tro att jag är dum i huvudet när jag står med hantlarna och flinar som om jag har vunnit en miljard eller något liknande. Men det är bara så det är. Jag har hittat mitt kall i livet och det är jag glad för.

Jag kanske är dryg med mitt tjat. Men det får vara så. För jag är totalt förälskad i denna träningsform.

 



Dags att försöka sova nu igen då.
Imorgon blir det morgonpromenad till tusen..

 

 


Insomni

Jag blir trött på mig själv. Helvete Therese - SOV!
Jag ligger bara i sängen och stirrar. Jäklar. Jag behöver sova, eller? Jag är inte trött, men jag borde vara det. Jag sliter nog på kroppen i alla fall. Det är inte hållbart. Kanske lider jag av insomni?!

Har jobbat ett morgonpass idag. Fixade frukten. Det är bra grejer. Lådorna med vattenmeloner är bra tunga..

Nu ska jag sticka till gymmet. Idag är det ÄNTLIGEN 6-rep som gäller. yesyesyes! Det kommer vara grymt.


Jag hoppas, hoppas, hoppas!



Ipren som sömnmedel?!


Guldglimtar

Nu befinner jag mig alltså i Hallsta igen. Gårdagen hade många guldglimtar, men även några mindre trevliga tillfällen. Det är lite vemodigt. Det är inte lätt för mig det här heller - det verkar som att många vill tro det.

Kvällen spenderades tillsammans med Maddis. Vi pimplade vin och pratade en väldans massa. Sedan gick vi på husfest. Det var trevligt värre! Det är en skön känsla när man träffar gamla klasskompisar som man inte träffat på flera månader och ibland år, men att man fortfarande har minnen kvar tillsammans och fortfarande kan driva med varandra på exakt samma sätt som när man var den där lilla galna hysteriska tjejen i högstadiet.

Nu ska jag bege mig ner till skantzenområdet och kika på triatlon-SM. En kille från SG är med och tävlar. så då måste jag ju ställa upp som fanclub!
Ikväll ska jag träffa Englund. Kan inte bli bättre. Den tjejen behövs verkligen nu..

vi är aldrig starkare än vår svagaste punkt

Det är bara en dröm

Samlade faktiskt ihop ca 5timmars sömn. Det är stabilt. Kom i säng sen eftersom det var ett sjukt polispådrag utanför gården inatt. De gick upp i trappen brevid min. Sen var de kvar i lägenheten i typ 1,5 timme. Läste på Corren imorse att det var en tjej som hotat sina föräldrar med kniv. Läskiga grejer det där.

Och återigen väcktes polisdrömmen inom mig till klarvaket levande. Jag vill, vill, vill! åh.

Nu ska jag äta upp mina frukosägg och sen styra pappas bil mot sin hemstad Hallstahammar.
Det blir skönt att komma hem en sväng.



Hem hem!


Jag ber om ursäkt

Jag har stått och stirrat mig själv i ögonen ett tag nu.
Jag har försökt att förstå mig på mig själv.
men jag är fortfarande tom.
Jag känner ingenting.
Jag ber om ursäkt.
Jag får vara hemsk.
men det är fortfarande lika tomt.





Det blir aldrig bättre
Vi kommer aldrig närmre
Vi är aldrig starkare
än vår svagaste punkt

kedjan är svag
då länkarna felar
och bojan runt foten väger tungt
jag vill aldrig vara något tungt för dig
som hindrar dig från att resa dig upp

Träning - min räddning

Sömn är överskattat. Samlade ihop ca 2 timmar inatt. Det är stabilt.
Sen när klockan äntligen blev gryning så gick jag ut på morgonpromenad. Det gick sjukt bra idag, även om träningsvärken i benen gjorde att det var lite stumt i början. Efter 70minuters promenad käkade jag frukost och sen var det bara att kasta sig på cykeln och åka till gymmet. Idag var det rygg/triceps. Det gick grymt! Blev så jäkla trött i ryggen så att jag typ fick kramp i erector spinae.. har aldrig känt en sådan känsla. Coolt!

Nu ska jag åka till jobbet.

Det bästa löppasset i mitt liv

Idag var jag för första gången på några veckor ganska seg på gymmet. Peppade med sjukt bra musik på ipoden och så kom jag i rätt stämning igen. Axlar/mage var det som gällde idag. Axlar är ju min absolut svagaste länk. (jag räknar inte med benen) Men det börjar ta sig nu, bör nog fokusera lite mer där trots allt. Får bli till nästa träningsperiod.

Efter gymmet åkte jag hem. Bytte gymskorna mot löparskorna och så blev det en löprunda på 45minuter. Jag velade ganska mycket innan jag bestämde mig för att löpa, men jag ångrar det inte en sekund. Har nog aldrig i hela mitt liv varit inne i ett sådant flow som idag. Det var helt sjukt. Jag flög fasiken fram, och det var inte ens ansträngade hur mycket jag än pressade på.. Underbart!
(löpning kanske är min nya grej?!)
Nej så får jag inte tänka.

Morgonpromenad imorgonbitti. Längesedan nu när jag har jobbat tidigt. Det ska bli underbart att knata min runda i gryningen imorgon. Sen blir det rygg/triceps och sen är veckans gym avklarat.

Kände att det blev mycket träningssnack nu - men det är det jag brinner för just nu, mer än någonting annat..


Ett ganska meningslöst inlägg...

Känner mig fortfarande tom.
jag vill inte verka känslokall, men jag är tom...

Därför ska jag åka till gymmet nu. Där mår jag som bäst. Ska köra så in i helvetes tungt ...
Ett jobbpass kvar denna vecka, sen åker jag hem till Hallsta på lördag morgon.

jag vet allt för väl att jag inte är perfekt..

Allting faller

Inte skrivit på ett tag nu.
Det har hänt en del.
Framförallt så har jag insett att jag inte är perfekt på något vis.
Jag har insett vad Jonas Gardell menar när han i sin bok "en komikers uppväxt" om och om myntar "allting faller - förr eller senare faller allting och ingenting varar för evigt"

Jag är ledsen för att det blev såhär.

You know it hurts so bad
just like I knew that it would

På stadsbesök i Broddetorp!

Ja nu befinner jag mig alltså i Broddetorp hemma hos Annie. Broddetorp? Mellan Skövde, falköping och skara! Snodde pappas bil igår och begav mig ut på en liten roadtrip. Fan vad skönt det är med bil.. Finns ingen skönare känsla än att bränna på och sjungskrika! Frihet! Fast det regnade ju som satan hela vägen, det var drygt..
(och jag har aldrig varit med om en stad med så många rondeller som Skövde)

Igår stannade jag till på Annies jobb, ett urmysigt café. Fick smaka deras berömda vaniljbullar som Bert Karlsson brukar käka en gång i veckan. Mums! Sen åkte jag och Annie till Ålleberg och kollade på utsikten. Det var en urmysig kväll med vinpimplande, choklad och MASSA prat.. Jag är glad att jag åkte ner hit.

Nu är annie på jobbet, så ska passa på att göra en löprunda i Broddetorpsskogarna. Kanske springer jag vilse?
Så dags att knyta på sig löpskorna nu..

Energi till tusen

Inatt samlade jag lite fler timmar sömn än igår. Det var nog väldigt behövligt. Morgonpromenaden imorse var galen! Jag flög fram. Banrekordet rök med 5 minuter. Jäklar vad energi jag hade.. Var på gymmet och körde mitt sista pass för veckan nu. Landade på planerade 5 pass.. Det är bra. Träningen har gått sjukt bra de senaste två veckorna. Det gör mig glad och lycklig. Idag skymtade jag min serratus anterior också, för första gången.. Måste ju betyda att det går frammåt.

Imorgon åker jag hem till Hallsta och snor pappas bil för att köra ner till falköping och hälsa på Annie! Det kommer blir grymt. Blir ju helt rastlös när jag inte träffar den lilla duracellkaninen. Så blir det, så är det!

dags för kaffe och sen jobb.


Färdigredigerad

Äntligen klar - nästan. Har hållt på med redigeringen av bloggen i en veckas tid nu. Jag är amatör. Jag vet. Men blev ganska nöjd. Nu är det lite finjusteringar som ska göras. Men det får komma efterhand.
Om det ser konstigt ut i min blogg tryck F5 så ska det uppdateras och bli bra. Förhoppningsvis.

idag har jag hunnit med morgonpromenad, gym (rygg/triceps) och jobb.
Blir likadant imorgon med ett litet inslag av packning då jag åker och hälsar på Annie på lördag?!
yesyes!
Nu är jag trött på att vara ensam.

Dags att försöka sova igen. Hoppas att det går bättre än vad det gjorde igår. Morgonpromenad väntar om 6h.
Godnatt!

Öronproppar mot sömnlöshet

Något är galet. Jag kan inte sova. Jag är inte trött klockan tio på kvällen som jag brukar. Sitter uppe till småtimmarna. Tvingar mig i säng, ligger och läser, räknar baklänges, gör allt.. men kan inte somna. Inatt låg jag från klockan ett till halv fyra och vred och vände mig. Sen får jag panik för jag vet att jag måste sova annars är det en tidsfråga innan jag blir förkyld. Men runt halv fyra börjar ju fåglarna kvittra. HELVETE! Det börjar ljusna. Nu är det kört. Något är riktigt riktigt galet då jag använder öronproppar för att ta bort fågelkvitter som brukar vara det underbaraste som finns eftersom jag älskar tidiga morgnar. Men inte! Öronproppar blev det. Klockan tickade på.. Kunde verkligen inte somna. Tittade på klockan sista gången 05.15.. Och jag gick upp 6.45. Stabilt. Var inte ens trött. Så gick ut på en morgonpromenad. Jävlar vad jag gick..

Nu ska jag åka till gymmet och köra ett tungt ryggpass.
Ikväll blir det jobb.


Vad skulle jag göra utan dig?


But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful,
like a rainbow


Det är ju bara vatten

Jag ska inte klaga.. Men fan vad det regnar. Det gör mig inte så mycket. Men det är inte roligt att bli fast inne på Åhlens för att det vräker ner små snöbollar mitt i sommaren. Så jag trotsade regnet och gick ut. haha, jag var den enda människan som inte stod och tröck i ett hörn under tak.. Vad fick jag betala för det? Jag blev dränkt - nästan.
En fundering bara.. är det inte någon som har sagt till mig att en vit tröja blir genomskinlig när den blir blöt? jaja, får bjuda på det.

Hämtade mitt paket från gymgrossisten också. Proteinet har sinat så det var dags för påfyllning.
Nu är det en sen lunch som nalkas, och senare ikväll gym.

Underbar känsla

Det händer inte så mycket i Linköping. Det är ensamt. Jag vill ha nolle-P och vara fadder!
Har i alla fall gjort lite nytta idag. Morgonpromenad och gym. Idag var det ben som mosades. Jag är imponerad över mig själv då jag har kört ben nu i två veckor. Jag brukar ha en dålig vana att spara på benpasset till sluten på veckan för att sedan bli för trött och skippa det. ILLA! Men inte nu, nu tycker jag nästan att ben är det skönaste att köra. Jävlar vad det svider och darrar. Avslutade passet med att hoppa hopprep.. Jag älskar känslan efter det. Totalt slut! Knappt så att man orkar cykla hem. Då blir jag lycklig. Jag skrattar åt allting, vet inte ens vad jag skrattar åt, är bara totalt slut och totalt jäkla lycklig!

Nu har jag vilat mig lite, käkat tonfiskröra och lyssnat på sommarpratare.
Dags för jobb nu. Stänger ikväll!

En uppförsbacke är bara jobbig om man kommer från fel håll

Regn är underbart!

Jag älskar regn!!! Det finns inget mer underbart att springa som en dåre i ösregn på skogsstigar. Det är fan lycka!
Som sagt, var nyss ute på en löprunda. Landade på 50minuter med riktigt bra tempo.
Jag har för mycket energi för tillfället.. Det är bra att träning är så lättillgängligt..

Cyklade ut till Maxi i ösregn. Jävlar vad blöt jag var när jag kom fram..
Handlade veckans mat..
Faktiskt skönt att vara ensam hemma, kan äta det jag vill utan kompromisser och när jag vill!
Nu är det dags för lax med ugnsbakade grönsaker!


Äntligen slipper jag att vara uthållig

Idag har jag varit lite mer aktiv än gårdagen. Det känns bra.
Har snart rensat klart i garderoben, så då ska jag gå på nästa skåp som borde rensas!
Har varit på gymmet och kört bröst/biceps. Äntligen är det 8-rep igen. Man tror ju att man ska dö när man ska pinas i hela 12-rep. (nej jag är inte uthållig). Efter passet blev det 20min cardio.. det är varmt på gymmet och det är svettigt. Ska nog springa en runda ute i vallaskogen ikväll istället..

Nu blir det att cykla till Tornby och införskaffa mat för denna vecka!


I'm waiting I'm aching,
I'm running away
you can't stop me no
matter what they say

En dag fylld med ingenting!

Den här dagen har evrkligen gått i rastlöshetens tecken. Hjälp! Låt inte resten av sommaren bli såhär.
Åker troligtvis ner till Annie i Falköping till nästa helg/vecka. Kan inte sitta här i Linkan och bara rulla tummarna.
Eller nja, där ljög jag lite. Med att rulla tummarna alltså. När jag blir såhär sjukt rastlös så tränar jag.
Idag började jag med en morgonpromenad, sen blev det gym och nu på kvällen en lång kvällspromenad. Det är bra, rastlösheten kanske kommer att få positiva effekter.

I övrigt så har jag diskat, rensat garderoben, lyssnat på sommarpratare, vikt papper och ja allt annat rastlöst-meningslöst göra.

Sofia Jannok var klockren sommarpratare! Jag rös när jag lyssnade på henne. Det var vackert på något sätt..
http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=2847732
Lyssna gärna!


Nu ska jag kanske dammsuga eller nått.
Imorgon blir det gym igen. Längtar redan - det går bra nu!



Du tränar på gym va?

det är dödens att jobba.. Jag vill verkligen inte ha ett jobb där jag sitter och stirrar på klockan och räknar ned varje minut tills jag får gå hem. Sen vill jag verkligen inte ha ett jobb där man inte vet hur lång arbetsdagen blir. Precis så är det jobb jag har nu. Det är trist, det är stressigt och man vet aldrig om man blir tvungen att stanna kvar över tiden.

Idag jobbade jag 12,5h och satt nog i kassan ca 8h. Jag är mör!
Tur att det kom in en kille idag och gjorde min dag.

När han skulle betala så frågade han: Du tränar på gym va?
Jag: Ja ganska mycket
Han: Det syns!

Sånt gör mig glad. Jag levde på denna konversation resten av dagen, och gör det nog fortfarande. Jag menar, så jäkla mycket som jag sliter på gymmet, äntligen börjar det synas! Tack för ärliga människor!!
Egentligen, jag borde fan bli bättre på att ge komplimanger. Hur mycket tar det av min tid att ge någon annan beröm, men med tanke på hur mycket en komplimang värmer för den som får den så är det ju hur värt som helst!

Dags för mat och vila!
Tonfisk är torrt!




Ibland smäller det till i hjärtat av saknad



Jag behöver dig!

Fredag

Sitter och lyssnar på Thåström. Festivalkänslorna väller över mig.
Har läs lite nyheter från almedalsveckan också. Fan, ge mig val snart..

Jobbade 10 timmar igår. Gick ganska smärtfritt, förutom att träningsvärken i benen var sjuk. Har fortfarande ont, men idag ska det klaras av ett ryggpass iaf. Är inne i ett stimm nu. Det går sjukt bra. Jag har motivation till träningen som aldrig förr. Det här kan bli den bästa träningssommaren någonsin.
Bara att köra hårt!

Jobba

Dags att åka till jobbet snart. Är väl inte pepp på det kan jag säga, men behöver pengarna. Var tvungen att komma in två timmar tidigare också. Det är tungt. ush vad jag låter negativ. Men jag vill vara liten och bara at sommarlov. Tänk att man inte uppskattade det mer.

Idag har jag SJUK träningsvärk i låren. Jag kan inte röra mig. Så det blir enbart att sitta i kassan idag. Eller? tvivlar på det.
Imorgon är jag ledig. Då ska jag läsa ut den förbannade boken jag håller på med och har hållt på med i evigheter.

Njut av värmen, det är inte så farligt. Det är MYCKET värre att sitta under gassande sol vid en tältcamping.



SOMMAR!

Du ska få min statsminister när jag dör



Du ska få min statsminister när jag dör, när jag dör
För nog är djävulen med svansen också med i Alliansen,
du ska få min statsminister när jag döööör!


Lätt det bästa under festivalen!
Kung Henry

Morgonpromenad och saknad i hjärtat

Dags för morgonens kaffe+proteindrink och snart morgonpromenad. Äntlgen har blåsorna på min fötter lagt sig. Detta var det största lidandet efter festivalen. Måste passa på att gå en runda nu innan träningsvärken från gårdagens benpass sätter in.

Senare idag blir det gym igen. Axlar/mage. Därefter en promenad tillsammans med MarkusA.

Hallå SG-folk.. JAG SAKNAR ER så in i helvete (nu blir det att lägga pengar i grisen, men det kan inte hjälpas). Det är fasiken två månader kvar.. Sofie kom hit och prata sönder mig, Johan var lite bitter och vi ska inte tala om hur ensamt det är på gymmet, Annie du vet exakt hur du ska vara för att få mig på humör, Markus det finns bara en östgöte som du som kan få mig att skratta hejdlöst, Kristoffer & Rasmus (titelerade tillsammans) ni är fan de galnaste på jorden och jag saknar galenskapen, SofiaJ hur lätt var det inte att prata bort 6timmar? Camillas rapphet.. Gunilla - min elev bland gymmets fria vikter.. Sen har vi ju Magnus underbara dryghet och skratt efter varje mening.. och alla andra blåklädda!
Jag blir galen utan er..


RSS 2.0