Rökt lax - dagens I-landsproblem

Sitter här med min latte och gör i princip ingenting. De senaste tre dagarna har jag bara jobbat tolvtimmarspass, och jag kan ärligt säga (även om det bär emot) men jag är rastlös nu när jag inte jobbar! Helvete.. Skulle ha börjat klockan två idag, men fick börja tolv. Lika bra, har ändå inget bättre för mig. Vra på gymmet i söndags. Ja kors i taket! körde biceps/rygg. Trodde verkligen att det skulle gå skit, men faktum var att jag kände mig starkare än innan mitt lilla "uppehåll" och kunde därför öka i vissa övningar. kul!

Bakslag idag bara. Nu har jag förbannat ont i axeln. Gammal volleybollskada som repats upp av alla tunga lyft på jobbet. Jädra banankartonger. Tur att jag åker hem imorgon, då ska jag vila upp mig.  saknar er därhemma.

Nej dags att få i sig lite mat innan arbetspasset. Det lär ju inte bli så mycket vila nu när alla handlar påskmat för flera tusen. Alla är verkligen som galningar i dessa storhelgstider. Jag kan inte förstå vissa som blir så förbannade för att exempelvis den rökta laxen är slut. Jag kan ju inte göra så mycket mer än att beklaga att den är slut - jag kan inte trolla fram den då. Men då går hela deras dag under och det är en "jävla skitaffär där allt är slut hela tiden" .. En månad i afrikas fattigaste land skulle nog göra gott för dessa människor..

För all del - Glad påsk!

Kassa pass

Äntligen ledig. Känns som att jag inte gör annat än jobbar. Denna vecka har jag jobbat 10-12 timmar per dag. Börjat klockan 6 på morgonen med att fixa iordning frukten i butiken. Första dagen går bra, men den tredje dagen med samma fruktplock är slitsamt. En banankartong väger ca 20 kilo och det blir ganska tungt att stapla 25 lådor..

Så idag vilar jag. Har märkt skillnaden med att gå i skolan och att jobba. När man går i skolan har man ork kvar när man kommer hem klockan fyra, men när man jobbar så är man helt jäkla slut och då orkar man ingenting när man kommer hem. Känns som att jag sover fast att jag är vaken, jag hör knappt vad markus säger..

Nu ska jag värma en kopp te, lägga mig på soffan och kolla på Lost. Jävla Isabella som lånade ut Lost-boxen till mig. Nu är jag fast - beroende. Ush! Men det är bra.


En sak till. Måste bara skratta lite åt Netto. Vi söker fler extraarbetare. Inget konstigt med det. MEN, på ansökan som chefen satt upp står det: "Tjänsten innefattar kassa pass...." ååååh, jag höll på att avlida. VAdå kassa pass?? Okej, det är inte jätteroligt att jobba i butik, men vem söker ett jobb där man säger att det är kasst att jobba? haha, särskrivningar är underbart hemska. (För er som inte hänger med så skulle det vara kassapass och inte kassa pass).


RSS 2.0